Kaufland с 10 награди на Career Show Awards 2022

Компанията получи три златни отличия в най-оспорваните категории

Kaufland с 10 награди на Career Show Awards 2022 | StandartNews.com
  • Компанията получи три златни отличия в най-оспорваните категории

Kaufland България е работодателят с най-много призове на Career Show Awards 2022 – общо 10. Престижният конкурс се провежда за четвърта година и отличава най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка. Традиционно с всяко издание конкуренцията става все по-голяма, като през настоящата година бяха подадени рекордните над 450 кандидатури, разпределени в над 70 категории. Компанията участва във всички предишни издания на конкурса, като тазгодишното изравнява рекордното постижение на компанията от 10 награди през 2021 г.

Трите златни отличия за Kaufland България са в категориите „Най-добър работодател“ в сектор FMCG, „Стратегия за онбординг“ и „Стратегия здраве и уелнес“. Компанията получи признание и в категориите „HR мениджър“, „Стратегия за допълнителни придобивки“, „Стратегия за вътрешна комуникация“ и „Иновации в подбора на кадри“ със сребърни отличия. Журито отреди бронзов приз за търговската верига в „Стратегия за ангажиране на служители“, „Използване на технологии в HR“, „Стратегия за участие в събития“.

„С тези 10 отличия, Kaufland България отново доказа, че сме сред най-добрите работодатели в страната. Инвестицията в изграждане и развитие на екипа ни е от първостепенно значение, тъй като вярваме, че именно силният, мотивиран и целеустремен екип е в същината на успеха на Kaufland. Тези постижения още повече ни стимулират да продължаваме да развиваме потенциала на нашите колеги“, коментира Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България.  

Традиционно журито на Career Show Awards се състои от експерти и професионалисти с дългогодишен опит – журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове. Процесът по оценяване на кандидатурите в различните категории е базиран на няколко основни критерии – култура и ценности, цели планиране и изпълнение, креативност и иновативност, ефективност и резултати.  

В резултат от добрите си практики само от началото на година Kaufland България спечели близо 25 отличия в областта на работодателската марка. Също така, защити успешно за 4 година сертификат за Топ Работодател от престижния международен независим институт „Top Employers Institute“ като се представи с по-добър общ резултат спрямо миналогодишния си и спрямо нормата. Kaufland България зае и 1-то място в тазгодишното издание на престижната годишна класация Career Show Index.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай