Фуражният съюз събира бранша в Златни пясъци

Събитието ще бъде проведено в периода 28-30.09.2022 г. в хотел „Палм Бийч” в курорта

Фуражният съюз събира бранша в Златни пясъци | StandartNews.com

След двугодишно прекъсване, във връзка с ковид ситуацията в България Съюзът на производителите на комбинирани фуражи отново продължава традицията и ще събере фуражния бранш на XXХ-тата годишна научно-практическа конференция с международно участие на тема „Посрещане на предизвикателствата по време на криза в сектор „Фуражи”. Това съобщиха от съсловната организация.

Събитието ще бъде проведено в периода 28-30.09.2022 г. в хотел „Палм Бийч”, к. комплекс „Златни пясъци”, гр. Варна, като същото ще бъде открито в 9:00 часа на 29.09.2022 г. от г-жа Елена Цветанова - председател, и зооинж. Атанас Божков - изпълнителен директор на Съюза.

По време на конференцията ще бъдат разгледани актуални въпроси свързани със: ситуацията в Република България по време на криза; новостите във фуражното производство, включващи намаляване на енергийните разходи при производството на фуражи; обновяване на фуражните предприятия; повишаване на качеството и безопасността на фуражите, чрез използването на нови фуражни добавки, с което да се гарантира и намаляване на въглеродния отпечатък и други. Също в събитието ще вземат участие представители на международни дружества в областта на фуражната промишленост и научни кадри от Университети в България и от други държави.

Официални гости на събитието ще бъдат ръководството на Министерството на земеделието и Българската агенция по безопасност на храните. Поради проявения голям интерес от страна на чуждестранни участници, по време на събитието ще бъде осигурен симултанен превод от английски на български език и от български на английски език.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай