Понеделник,

Добри новини за ползващите отопление с уреди Honeywell

От: Иван Ватахов -
931
Добри новини за ползващите отопление с уреди Honeywell
A
A
A

Resideo Technologies обяви, че въвежда петгодишна гаранция за широка гама от продукти на Honeywell Home за управление на отоплението и продукти за питейно водоснабдяване – Braukmann.

Компанията е добре известна с обширното си портфолио от решения за комфорт, които са проектирани да работят безпроблемно във всеки дом. Всички те са изградени със същата компетенция и надеждност, които са отредили на продуктите за управление на отоплението позицията на предпочитан избор от професионални монтажници за изграждане на управлението в домове и сгради в продължение на повече от 100 години.

Resideo е също толкова добре известен със своето обширно портфолио от продукти за водоснабдяване, предлагащи надеждност и удобство при инсталиране. През 2020 г. компанията въведе отново серията продукти Braukmann, за да потвърди своя над 75-годишен опит на европейския пазар за контрол на питейното водоснабдяване за жилищни сгради.

Ето защо този нов ход допълнително подчертава значението, което компанията отдава за осигуряване на спокойствие на професионалните монтажници и собственици на жилища за години напред, когато закупят нов продукт.

Петгодишната гаранция се предлага изключително на директните търговски партньори на Resideo за повече от 2000 продукта и е предмет на нейните условия за продажба. Пълният списък с продукти заедно с правилата и условията на гаранционната политика, можете да намерите на resideo.com/warranty.

Примери за продуктите, които са включени:

  • 3-пътни и зонови вентили
  • Инсталационни пакети
  • Термостати
  • Програмируеми стайни термостати, напр. Honeywell Home T3 и T4
  • Интернет-свързани термостати, напр. Honeywell Home T6
  • Програматори и времеви превключватели
  • Гамата evohome
  • Термостатични радиаторни вентили
  • Редуцир-вентили
  • Продукти за питейно водоснабдяване Resideo Braukmann

Марио Моура, изпълнителен и продуктов директор за EMEA, обяснява защо Resideo предприема този ход: „Монтажниците и собствениците на жилища искат продукти, които са надеждни. Те също така искат да знаят, че ако нещо се обърка, това не струва пари, както и време да го поправим. Нашата разширена гаранция им дава тази увереност, като в същото време показва увереността, която имаме в надеждността на нашите решения за комфорт."


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com