Тошко Йорданов избухна: Абсолютно малоумие!

Човек трябва да има и мозъчен капацитет, а не само желание, заяви председателят на ПГ на ИТН

Тошко Йорданов избухна: Абсолютно малоумие! | StandartNews.com

Източник: БНТ

Отговорността за това служебно правителство е на управляващата сглобка и най-вече на ПП-ДБ, който участваха в този процес. Каквото и да се случи вината е тяхна и на никой друг.

Това коментира председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, след като партията му върна третия мандат на президента.

Радев връчи третия мандат на Има такъв народ, те го върнаха. Какво следва?

„Радев ще направи всичко възможно процесът по избор на служебен премиер да е максимално бърз и да не се стигне до криза. Но каквото и да се случи отговорността е на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, но най-вече на Промяната“, отсече Йорданов пред „Дондуков“ 2.

„Предупреждавахме ги, но човек трябва да има и мозъчен капацитет, а не само желание!“ – допълни той по адрес на ПП-ДБ.

Борисов с гореща молба към Радев! Ето какво поиска

„Радев е поставен пред свършен факт“, категорично заяви Йорданов и поясни: „Следващият парламент ще търсим конституционно мнозинство, за да оправим Конституцията.

Абсолютно малоумие е това, което направиха!“.

„Според мен едно от най-абсурдните твърдения се случиха вчера в сградата зад нас, когато този, който сам се провъзгласи за академик – Денков, заяви, че най-страшното е, че сега пак ще трябва да имаме нови избори“, това каза пък Станислав Балабанов.

„Той сам се унизи и изпълняваше политически поръчки 9 месеца. Надявам се изборите да бъдат чистилище за всички тези хора“, заяви още Балабанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Красимир
преди 4 седмици

Това недоразумение, попаднало случайно в парламента има наглостта да морализаторства, докато да върти опашка по вятъра, който да го изпрати обратно на държавната софра след изборите. Истинско безумие беше попадането на чалгарите в парламента, а решението на Радев да връчи мандата на тях е породено единствено от знанието за безсилието на тези екземпляри да предложат правителство. Те не го свършиха смислено дори тогава, когато бяха първа политическа сила. Язък им за конкурсите, които бяха прах в очите на хората. Накрая няколко маймуноподобни скандалджии се уредиха с местенца в парламентарната зала. Това беше резултата от чалгарските конкурси.

Откажи
ИВАН
преди 4 седмици

Очеизваддно е , че това недоразумение е заченато при анален секс !

Откажи