Сряда,

Слави продължава закачката с Лена. Сол в раната

От: СТАНДАРТ -
3310
Слави продължава закачката с Лена. Сол в раната
A
A
A

Слави Трифoнов продължи закачката си с Лена Бориславова. Лидерът на ИТН се закъсня с отговора си на Бориславова, която обяви, че завежда дело за клевета и уронване на престижа и доброто й името срещу сценаристите му.

ВИЖ ОЩЕ: Лена с ответен удар срещу сценаристите на Слави

"Влизам днес в офиса, сядам и гледам до мен само подсъдими и бъдещи пандизчии. Сценаристите ги съди Лена Бориславова зарадипесничката за „Кака Лена“. Тошко Йорданов го съди Асен Василев заради откраднатия софтуер. А мен ме съди Настимир Ананиев, но не знам точно за какво", написа лидерът на ИТН във Фейсбук.

Tой коментира и връзката между тях.

"Погледнах в очите другите подсъдими, видях тяхната болка, и често казано дори на мен ми стана малко мъчно. Казах си: „Гледай, какво нещо е – логиката подсказва, че чувствителни трябва да сме ние, все пак ние идваме от творчеството и изкуството, а рожбите на икономическите университети трябва да са корави и финансови акули, а то обратното…“, пише Трифонов.

Трифонов дори реагира с насмешка на ситуацията, което личи от този коментар "Пих по едно кафе с колегите и им казах: „Дайте да се разходим в парка.“ Те казаха: „Защо, Слави?", а аз казах: „Защото може да ни е за последно!“


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com