Слави лют. Заплаши телевизия!

Спира хората си да се появяват в една медия

Слави лют. Заплаши телевизия! | StandartNews.com

Слави Трифонов истински се разлюти. Причината бе отношението на телевизионни водещи към колега му съпартиец Станислав Балабанов.

Лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов заплаши, че повече няма да гледа програмите на Нова телевизия и няма допуска представители на партията да участват в предаванията й.

В пост във фейсбук той обяснява, че е провокиран от поведението на водещите на сутрешния блок по отношение на Станислав Балабанов, който беше гост в медията тази сутрин.

"Днес в телевизионно интервю с кандидат-депутата на “Има такъв народ” Станислав Балабанов, журналисти на “Нова” за пореден път демонстрираха двоен стандарт и политически пристрастия.Не може журналист, който води интервю, и то в момент на предизборна кампания, да използва израз като “патеричка” по адрес на партия, която участва наравно с всички партии във въпросната предизборна кампания.Не може да използва изрази, като този, че след изборите “краставичките вече са продадени", пише Трифонов.

Въобще, през цялото време двамата водещи не задаваха въпроси, а правеха внушения. Внушения, които не смеят да правят срещу представители на други политически партии, допълва лидерът на ИТН.

"Ако въпросните т.нар. “журналисти” имат политически пристрастия, могат да ги изразят на 2 април пред избирателните урни. А не в предизборни интервюта, които водят", категоричен е трифонов.

Той е изпратил писмо до главния директор на телевизията с текст:

"Госпожо Здравкова,Сутринта поведението на Виктор Николаев беше тенденциозно и това не е само негово отношение, а и на други Ваши служители, бих казал на всички. Явно има двоен стандарт към хората, които каните. Свързани ли са с мен, отношението е явно негативно, тенденциозно и показва пристрастие.Аз съм абсолютен защитник на свободата на словото и приемам, че Вие имате право да се държите така. Аз пък имам право да не Ви гледам телевизията и да не пускам повече хора, свързани с мен и с това, което правя, нито да Ви гостуват, нито да участват във Ваши телевизионни предавания."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай