Шефът на МГЕРБ се срещна с председателя на YEPP

Шефът на МГЕРБ  се срещна с председателя на YEPP  | StandartNews.com

Председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев се срещна с председателя на младежката организация на ЕНП (YEPP) Константинос Киранакис. Двамата разговаряха в рамките на конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в испанската столица Мадрид.

Георгиев и Киранакис обсъдиха предизборната кампания в България и участието на младите хора в нея. „Младежката организация на ГЕРБ е активна част от предизборните щабове", заяви Георг Георгиев. Той подчерта, че МГЕРБ имат водеща роля в разяснителната кампания, за това колко е важно да се гласува.

Председателят на МГЕРБ бе категоричен, че ПП ГЕРБ е единствената политическа партия, която не третира младите хора като даденост, а ги реализира. „Доказателство за това са младежите, намерили място в листите на ГЕРБ за общински съветници" , подчерта Георгиев. „Сред младежите ни има общински съветници и кметове, което ясно показва политиката на ГЕРБ в тази посока", акцентира Георг Георгиев.

От своя страна, председателят на младежката организация на ЕНП Константинос Киранакис пожела на Георг Георгиев и на ГЕРБ убедителна победа с максимален брой кметове и общински съветници от партията в цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай