Напрежението расте. Таков обвини Нинова в саботаж

Предстои да се наблюдава производителността на общинските съветници в столицата

Напрежението расте. Таков обвини Нинова в саботаж | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Предстои саботаж на европейските избори от страна на част от най-тясното ръководство на партията, тъй като в момента се опитват да вкарат цялата градска организация във вътрешнопартийни избори и служебно назначаване на председатели на районни съвети. По този начин ще се обезглави градската организация. Това съобщи пред Нова телевизия председателят на БСП-София Иван Таков.

ВИЖ ОЩЕ: Земетресение в БСП. Червена легенда хвърли оставка

„Градската организация на БСП, аз и председателите на районни съвети в столицата не водим войни с партията. Това трябва да е ясно. Заседанието, което се проведе в неделя, нямаше кворум. Една минута преди крайния срок, в който трябваше да се обяви липсата на кворум, дадоха началото на заседанието”, посочи той. И подчерта, че има системно нарушаване на правилника на Националния съвет от хората, които са призвани да го пазят.

Таков допълни, че предстои да се наблюдава производителността на общинските съветници в столицата. „В момента имаме доклад, който е изключително важен за нас – комуналните услуги да се върнат обратно в Столичната община. Днес ще бъде подписано споразумение със синдикатите за увеличаване на възнагражденията на заетите в сферата на градския транспорт”, коментира председателят на БСП-София.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Р. Овчаров
преди 2 месеца

Някои от вас знаеха, че съветниците от „Продължаваме промяната“ бяха на една крачка от това да подкрепят нашата кандидатура за председател на СОС - Диана Тонова. Но за това трябваше да я предложим, а вие не я предложихме. Може би това беше и сделката на нашия брокер - Кирил Добрев, който заедно с Красьо Черничкия вече бяха направили сделката. И тя беше такава - БСП да бъде паравана, зад който ГЕРБ ще прикрие последствията от 17 годишното си управление на София и всичките си безобразия", категоричен бе социалистът.

Откажи
Читател
преди 2 месеца

Таков не е прав и той знае това!

Откажи