Марешки: Превърнаха патриотизма в далавера с моркови и самолети

ВОЛЯ настоява за спешно изслушване на Каракачанов в парламента...

Марешки: Превърнаха патриотизма в далавера с моркови и самолети | StandartNews.com

Разкритията на БТВ репортерите за нередности и схеми в доставката на храни за армията, са капката, която прелива чашата и вицепремиерът Каракачанов трябва да напусне поста, категорични са от партия ВОЛЯ.

„Не обичам да повтарям, че съм бил прав. Но събитията потвърждават правилната позиция на ВОЛЯ още от самото начало на мандата. Такива хора нямат място нито в правителството, нито в парламента. Провалът му беше повече от предвидим-  просто гледайте делата му. Те най- ясно показват човека. Недопустимо е един вицепремиер постоянно да е обект на скандали и съмнения за корупция. Вече всеки ден има нови и нови поводи да му искаме оставката. Очаквам този път неговите „покровители” – БСП и ДПС, да не мълчат, както правеха досега”, коментира лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки.

По думите му, патриотизмът е принизен до далавера с моркови и самолети. „За нас подобен начин на управление на ключово министерство е равносилно на национално предателство. Надяваме се компетентните органи да се заемат и да извадят цялата истина”, заяви Марешки.

ОТ ПГ на ВОЛЯ настояват парламентът спешно да извика и да изслуша вицепремиера по темата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай