Любомир Христов: За мен е важно да отговорим на очакванията на хората

Любомир Христов: За мен е важно да отговорим на очакванията на хората | StandartNews.com

През този месец на предизборна кампания обещахме тя да е позитивна, да бъдем толерантни, да се срещаме и разговаряме с хората, да представим нашите идеи, да чуем техните предложения. Изпълнихме го. Това каза днес на последната пресконференция преди вота кандидатът за кмет на Шумен от ПП ГЕРБ Любомир Христов. По думите му, от 25 септември до днес, заедно с общинските съветници са провели над сто срещи с жителите в града и населените места, със съсловни организации, с работещи във фирмите на общината, с бизнеса.

„Разговаряхме с хиляди хора и искам да им благодаря, че отделиха от времето си да бъдем заедно, да споделят проблемите, които ги вълнуват, да им благодаря за активността и за десетките предложения, които направиха. Разбрах, че шуменци имат нужда от добър стопанин на града и повече грижа за хората. За мен е важно да отговорим на очакванията им", каза Христов.

Той изброи предложенията на творците, медиците от шуменската лекарска колегия, на спортните деятели, на строителите и архитектите, на бизнеса и посочи, че част от тях вече са намерили място в Програмата му за управление.

„Благодаря и на тези от кандидатите на другите политически сили, които запазиха добрия тон по време на кампанията си. Уверявам ги, че ако спечеля, ще търся подкрепата им, за да реализираме заедно всички добри идеи в името на Шумен", подчерта Любомир Христов.

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ в Шумен проф. Добрин Добрев определи предизборната кампания на партията като позитивна, обърната към хората и самокритична за тези, които са били част от местния парламент. „Борбата ни в тази кампания не бе с опонентите ни, а с проблемите на града", посочи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай