Кирил Добрев: Ще върна БСП на върха (ВИДЕО)

Не искам да оставам безучастен, когато виждам, че личните амбиции и лицемерието изпиват силата, енергията и ни завличат надолу, казва кандидатът за председател на БСП

Кирил Добрев: Ще върна БСП на върха (ВИДЕО) | StandartNews.com
  • Не искам да оставам безучастен, когато виждам, че личните амбиции и лицемерието изпиват силата, енергията и ни завличат надолу, казва кандидатът за председател на БСП

Мога да работя, да върна БСП на върха. Там, където й е мястото. Това заяви във видео обръщение кандидатът за председател на БСП Кирил Добрев. Той акцентира върху обединението на лявото на принципна, а не на лична основа.

Вярвам, че случващото се в държавата е много по-важно от която и да е лична кампания. Не искам да остана безучастен, когато виждам, че силата и енергията на 130-годишната ни партия се разпилява във вътрешни противоборства. Не искам да оставам безучастен, когато виждам, че личните амбиции и лицемерието изпиват силата, енергията и ни завличат надолу, заявява Добрев.

Заедно можем да дадем кауза на обществото, защото партията, партията сме всички ние, а не просто един човек. Кандидатирам се, защото съм възпитан винаги да търся решения, а не оправдания, казва още кандидатът за председателския пост на БСП.

“Убеден съм, че можем да вървим заедно. Не обещавам депутатски места, нито удобни министерски кресла. Мога да работя, да върна БСП на върха. Там, където й е мястото. А след това? След това - решавате вие!”, обобщава Кирил Добрев.

">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай