Кирил Добрев: При ГЕРБ всяка криза се плаща от гражданите

Цената от всяка криза не е за сметка на едрия бизнес, а на малкия и семеен бизнес

Кирил Добрев: При ГЕРБ всяка криза се плаща от гражданите | StandartNews.com

„Българските граждани, а не виновните плащат цената за всяка криза в държавата.” – това каза по време на конференцията на БСП в Девин заместник-председателят на партията Кирил Добрев. „Вътрешният избор не бива да ни разсейва от важните за държавата ни въпроси. Цената от всяка криза в държавата не е за сметка на едрия бизнес, а на малкия и семеен бизнес; не е и за сметка на институциите, защото скандалът с изтеклите данни от НАП засегна милиони българи, но те разпределиха своите бонуси, въпреки това”, допълни Добрев.

Той поясни, че БСП е печелила избори, само когато е търсила партньори и е привличала хора от гражданското общество, като за това показателни са президентските избори. „На последните местни избори в Девин направихме модел, който показа, че това е правилната формула”, коментира заместник-председателят на БСП. Добрев подчерта, че предстоящият избор не е само вътрешнопартийно събитие и не засяга само социалистите - напротив, този избор слага началото на кампанията за парламентарни избори и чрез него БСП трябва да покаже, че е демократична партия, че в нея има силни и подготвени хора.

„Успех на Диана Чаушева, която беше преизбрана за председател и й желая да продължава своя път, който доказано е пътя на победата за БСП Девин” – завърши Добрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай