Христо Иванов: Не искаме парчета от баницата

Партийните страсти се нажежиха

Христо Иванов: Не искаме парчета от баницата | StandartNews.com

Адската августовска жега вдигна градусите и на партийните страсти. Съдпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов отговори на лидера на "Има такъв народ" с подст във Фейсбук. Трифонов заяви вчера, че си обяснява поведението на Демократична България с желание за постове. И попита като какъв Христо Иванов предлага министри, след като е четвърта политическа сила.

ВИЖ ОЩЕ: Слави проговори. Разкри истината за отношенията с Христо Иванов

Малко преди полунощ, Христо Иванов отговори през социалната мрежа: "Който твърди, че ДБ е искала парчета от баницата, лъже".

Иванов обяви, че ако изобщо бъде потърсена подкрепа по някакъв сериозен начин, коалицията на „Демократична България” щяла да се запознае със състава на предложения Министерски съвет и да вземе колективно решение дали да дадат подкрепа за кабинета.

На фона на разменените остри реплики "Има такъв народ" съобщи, че политическите ръководства на „Изправи се БГ! Ние идваме!”, „Демократична България” и БСП ще получат покани за срещи, на които да ги запознаят със структурата и състава на проекта им за Министерски съвет.

В петък изтича 7-дневният срок, в който „Има такъв народ” трябва или да предложи за гласуване състав на Министерския съвет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай