Халваджиян направи на пух и прах идеята на Слави

Според него гражданско общество в България няма

Халваджиян направи на пух и прах идеята на Слави | StandartNews.com

Президентска република за България е абсурд и дори мисълта за това дразни известния наш телевизионен продуцент Магърдич Халваджиян. Това стана ясно от негово интервю за Нова телевизия и конкретно от коментар на идеята, издигната преди дни от лидера на "Има такъв народ" и шоумен Слави Трифонов.

Водещата на предаването "На фокус" Лора Крумова помоли събеседника си да коментира идеята на Слави Трифонов за референдум за преминаване на България към президентска република.

„Аз съм фен на президентските републики, но смятам, че на Балканите такова животно не може да съществува. В бивши тоталитарни държави това е абсурд. Тук, като се появи един президент и му се даде цялата власт, гледай какво следва. Това ще се случи“, каза той.

„Ние сме толкова разочаровани от всички нови месии, които се появяват, че няма накъде. Все залагаме на нови хора, а то се почват същите работи като преди“, смята Халваджиян.

Според него гражданско общество в България няма. Продуцентът е категоричен, че в страната ни има много корупция и много хора не искат да ни се случи нещо ново и хубаво.

Той е категоричен, че една президентска република ще ни закопае и ще довърши всичко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай