Филип Станев проговори за кандидат-кметовете на ИТН

Партия е амбицирана да постигне максимално добър резултат

Филип Станев проговори за кандидат-кметовете на ИТН | StandartNews.com

Имената за кандидат кметовете на Има такъв народ ще станат ясни до дни. Това съобщи в предаването "Още от деня" на БНТ народният представител Филип Станев.

По негови думи амбицията на партията е да се постигне максимално добър резултат - максимален брой кметове и общински съветници.

Има такъв народ ще издигне кандидати в Пловдив, Варна и в други големи градове. Ще има кандидат и в София, чието име ще стане ясно скоро.

"Човекът ще бъде достатъчно разпознаваем, достатъчно авторитетен, с огромната надежда на ИТН да постигне един много сериозен резултат, един успех в София", каза Станев.

Той заяви, че в населените места, където партията няма свой кандидат, ще подкрепи кандидатурите на хора, които имат доверието на хората, познават техните проблеми и знаят решенията им.

По отношение на въпроса трябва ли Паметникът на съветската армия в столицата да бъде премахнат, Филип станев коментира, че историята трябва да се помни.

"Аз съм за историята да се помни, да не се товари със съвременните политически тегоби, които тормозят политиците, а не обществото. И нека хората да помнят това, което се е случило без да го товарят с негативизма на съвременните си усещания, внушения или пък предпочитания, защото историята е такава, каквато се е случила", каза народният представител.

По въпросът с унищожителното наводнение по Черноморието, депутатът коментира, че премиерът се е превърнал в "нещо като съобщител на статистика, която не даваше решение на това, което се е случило и защо се е случило".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай