Ето я голямата цел на Божков! Има ли изненада

Нов коментар за завръщането му у нас

Ето я голямата цел на Божков! Има ли изненада | StandartNews.com

Разкриха коя е голямата цел на завръщането на Васил Божков у нас.

Това е бившият премиер Бойко Борисов. Такова мнение изрази в студиото на Euronews Bulgaria журналистът Петър Карабоев. Той цитира адвоката на бизнесмена, че тяхната мишена са Бойко Борисов и Владислав Горанов.

"Той каза, че са говорили с американците заради двама души – Бойко Борисов и Владислав Горанов. Нашата мишена са двама души, за тях разказваме и искаме да покажем, че с нашия клиент абсолютно незаконно се случи това, това и това", припомни Карабоев.

Журналистът коментира и интервюто на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова за ТАСС, в което тя твърди, че „антируските писания в България са измислици под западно влияние“.

"Интервюто на Митрофанова е заради две неща - „Лукойл“ и Паметника на Съветската армия. Това интервю е дадено, за да подчертае пред руската аудитория какво се случва - макар тя да няма никаква представа от тези теми.

Руската дипломация се превърна в пропагандна машина, която повтаря тезите на Кремъл в чужбина. Според Митрофанова българските власти са нелегитимни. Тя казва - българският народ харесва Русия", каза Карабоев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай