Топ ясновидка у нас каза съдбата на правителството

Прогноза на Марияна Николаева

Топ ясновидка у нас каза съдбата на правителството | StandartNews.com

Топ ясновидката у нас Марияна Николаева предначерта съдбата на кабинета "Денков-Габриел".

Марияна е победител във втория сезон на БГ риалитото „Ясновидци“. Преди време стигна до 4-то място в украинското международно тв състезание за феномени „Битката на екстрасенсите“. Тя направи своята прогноза за бъдещето на правителството.

"Общо взето ще се позадържи, но доста промени ще има. Един, втори, трети ще слагат. Ще отпускат някакви помощи, на хора в бедствие ще помогнат. Виждам едни големи камиони как пътуват с помощи. Донякъде ще има и усвояемост на чаканите евросредства. Ще им се наложи да подсилят граничната зона, защото пак ще тръгне бежанска вълна", коментира Николаева пред "Телеграф".

"Около октомври, ноември ще искат да разтурят коалицията. После на световно ниво нещо ще стане (от сорта на наводнението или нещо друго) и пак ще се помирят. Пътят на Габриел до властта минава като на два-три етапа. Като вълни образно казано ще я блъскат оттук-оттам. В коалицията, а и в самия ГЕРБ има вътрешна опозиция, която ще й плете интриги. Ще има секскомпромати, тайни или явни, още август даже. На косъм ще бъде да я махнат. В един момент тя сама ще иска да се отказва, пък после ще размисли напук на другите. Сложна ще е ситуацията. До нея като подкрепа ще застене мъж с брада с буквата „Й“ в името", каза още ясновидката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай