Шедьовър от Любен Дилов! Какви са депутатите

Верен на себе си, направи култов коментар

Шедьовър от Любен Дилов! Какви са депутатите | StandartNews.com

Любен Дилов - син не изневери на неповторомия си стил, като направи цветущ политически и социален коментар.

Българският парламент е супер представителен. Има всякакви – идиоти, умни хора, идеалисти, каузисти, всичко има. Това каза за предаването "Пунш" на Радио "Фокус" депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син. 

"Тук е малко като лафа за адвокатите – че 98% от адвокатите разваляли доброто име на всички останали. Българският парламент е супер представителен и в него има всичко, защото просто 240 депутати на около 5 милиона избиратели, те правят една много висока степен на представителство.

Има всякакви – идиоти, умни хора, идеалисти, каузисти, всичко има. А пък аз специално, понеже съм много свързан с Бургас и всъщност от 40-то Народно събрание се избирам от Бургас, макар че нито съм родом от там, така се случи просто, аз имам първо дневен ред, който е чисто бургаски. Тази година успяхме много неща да направим, тук и с последния бюджет", каза още той. 

Бургас просперира най-вече заради кмета си, заради духа на хората, които разбраха, че няма смисъл да се карат, по-добре да работят заедно, категоричен бе Любен Дилов-син. 

"Сега и по Конституцията се изказвахме и правихме някакви неща. Има ниша за всеки. Т.е. не е нужно да си пенкилер, който влиза вътре, разбира от всичко, иска да говори от името народа, да води народа. Пак казвам, българският парламент е абсолютно представителен. Значи няма да забравя лафа на един шофьор на автобус 94, който казваше "Глей сега бе, каквито се качат, такива ги возя – не мога да ги избирам“. 

Българският парламент горе-долу е същото – каквито се качат, такива возим. Но тези хора трябва да знаят, нашите почитаеми слушатели, когато много често ги хейтят с основание и псуват по кръчмите, че в крайна сметка наистина са избрани от други българи. И когато много ги обиждаш, всъщност обиждаш избора на другите българи", подчерта депутатът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай