Нов скандал! И Мариана Попова заплаши да емигрира

Певицата е с ковид, обвини Лили Иванова и футболните мачове

Нов скандал! И Мариана Попова заплаши да емигрира | StandartNews.com

https://zdrave.to/media/source/202109/1632718339_1.jpgСлед Зуека и Мариана Попова заплаши да емигрира. Това стана ясно от гневен пост на певицата, който тя пусна сутринта във Фейсбук, но заради остри реакции срещу нея, след това изтри.

В него Мариана Попова съобщи, че тя и малката й дъщеря са заразени с коронавирус. След което остро критикува неспазването на противоепидемичните мерки при различни събития като концерти и мачове.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България - Левски и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази", написа Мариана Попова във фейсбук.

Тя се заразила преди дни, но вече се чувства по-добре. Вчера обаче излязъл положителният тест на малката й дъщеря Кати. "Това вече много ме ядоса и реших да напиша тази публикация в моята официална фейсбук страница. Но след това заваляха коментари от антиваксъри, големи "експерти", уморих се да им обяснявам, затова и я изтрих", разказа пред "24 часа " Мариана Попова.

Постът на Мариана Попова събра много негативни реакции, преди певицата да го изтрие.  

Нейни приятели в социалната мрежа я обвиниха, че на 14 август тя също е имала концерт в Бургас. Мариана Попова се оправда, че е пяла на 50% заетост на местата, каквито са били рестрикциите. Категорична е, че в момента има бум на заразата и подобни масови прояви са недопустими. Самата Попова е отменила плануваното си турне, което бе предвидила за пролетта. Ситуацията е много несигурна и тя е решила на не рискува

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай