Не искат некролози за убитите деца

Погребението на Иво и Васил е днес

Не искат некролози за убитите деца | StandartNews.com

Близките на децата Васил и Ивон, които бяха убити от майка си в Сандански, не искат да се разлепват техни некролози. Това става ясно от пост в една от групите за Сандански във Фейсбук: "Скъпи съграждани, по обясними причини близките на Васил и Ивон не желаят да се разлепват некролози”.

Траурното шествие за двете ангелчета ще започне в 9:30 ч днес от дома на бащата Георги, в 10:00 ч ще бъде опелото в църквата на гробищния парк. Публикацията е направена по молба на близките с цел приятели и познати, които искат да изпратят децата в последния им път, да са информирани, тъй като няма разлепени некролози!

Сандански е потресен от жестокото убийство. Снощи десетки жители на града излязоха със свещи и по този начин почетоха паметта на убитите деца.

Необяснимо остава как никой не е обърнал внимание на психичното състояние на майката. 32-годишната Кристина е подавала жалба в полицията, в което разказва, че е била жестоко малтретирана от съпруга си Георги. Негови роднини обаче твърдят, че това не е вярно, че тя е имала симптоми на шизофрения, които били крити от нейните родители.

Вчера бе определена мярката на Кристина и бе повдигнато обвинение от прокуратурата, според което дечицата са били убити по особено жесток и мъчителен начин с два ножа и сатър. Арестът е 72 часа арест и вероятно ще бъде удължен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай