Сряда,

Младежкото ДПС с уникален поздрав за ЧРД на Доган

От: Редактор -
699
Младежкото ДПС с уникален поздрав за ЧРД на Доган
A
A
A

29 март винаги е и винаги ще бъде специална дата за нас младежите на ДПС! На тази дата се е родил визионер, чийто поглед дешифрира самата матрица на времето – минало, бъдеще и настояще. Това пишат от Младежите на ДПС във Фейсбук. Честитката за Ахмед Доган, който е роден на днешната дата през  1954 г., придоби голяма популярност в мрежите днес.

Ние младежите черпим от знанието му, възхищаваме се на смелостта и дързостта, с които нашият Лидер предвижда предизвикателствата и възможностите, пред които се изправят България, Европа и светът.

Честит рожден ден, г-н почетен председател!

Непрекъснато ставаме свидетели на поредните сбъднати политически прогнози, но не се изненадваме, защото си даваме сметка, че лидер като Вас се ражда веднъж на 100 години.

Събитията, които наблюдаваме днес, промяната на локалните и световни политически полюси и деликатните баланси в контекста на темпоритъма на времето показват, че има нужда от Вашия импулс на езотериката.

Пожелаваме Ви още дълги години да озарявате Пътя ни със светлината на Вашето знание! Ние децата на ДПС сме неимоверно горди, че съдбата е отредила да се родите в нашата Родина, да бъдете нашият Лидер! Нека Всевишният Ви дари със здраве и дълголетие!


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички