Задържаха мъж, прострелял бременна в Скравена

Задържаха мъж, прострелял бременна в Скравена | StandartNews.com

Задържаха 49-годишен мъж, прострелял бременна в Скравена. Криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидента, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Към 21.00 часа на Гергьовден, в полицията постъпил сигнал за свада в къща в ботевградското село Скравена. Екипи на полицията и Бърза помощ са пристигнали на мястото. Те установили, че е възникнал битов скандал с въздушна пушка.

Пострадала е 26-годишна жена, която е била бременна. Тя незабавно е транспортирана в болница в София и настанена за лечение, няма опасност за живота й.

Лекарите са изродили бебето, то е настанено в реанимация с опасност за живота.

31-годишният мъж, с когото пострадалата живее, е с порезна рана на гърба, е настанен в болница. Няма опасност за живота. Медицинска помощ е оказана на място и на 49-годишния му баща, който имал порезна рана на ръката.

При огледа на място е иззета законно притежаваната въздушна пушка.По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129 от НК. Под надзора на Районна прокуратура - Ботевград продължава работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента, уточниха от полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай