Ужилиха баба с 2 бона срещу коронавирус

Тя се предоверила на посетили я „баячки“

Ужилиха баба с 2 бона срещу коронавирус | StandartNews.com

Близо от 2 бона се лиши възрастна старозагорка , която се предоварила на посетилия я „баячки“, които предложили на домакинята да я спасят от страховете за коронавирус и лоши  погледи.

Според дадените от нея описания посетилите я на предния ден  две „баячки“ били млади и добре облечени жени. Едната имала златен пръстен на лявата ръка, а другата била със златно кръстче на шията. „Гостенките“ обикаляли от апартамент на апартамент, като предлагали „услугите си“ в областта на ясновидството и отстраняването на проблеми.

На пострадалата след продължил около час разговор те предложили да изгонят „лошите й мисли“, свързани с опасенията си около COVID-19, която тя споделила във връзка с няколко разговора по скайпа с близки, живеещи от години в САЩ.

„Гостенките“ настояли бабата да им даде за няколко минути наличните в жилището пари, за да ги „прочистят“, към тях стопанката добавила и попълнения ордер, с който възнамерявала да изпрати на своя близка сума, необходима й за закупуване на скъпи лекарства.

Банкнотите били поставени в кожена кесийка, която преди да си тръгнат баячките й била върната с „указание“ да не бъде отваряна поне още час, за да подействат магиите.

Образувано е досъдебно производство, проверяват се записите от намиращи се в близост до кооперацията на бабата охранителни камери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай