Свиха 4000 лв. при обир във Враца (ДОПЪЛНЕНА)

Цялата полиция в града е на крак. Криминалистите преглеждат записите от видеонаблюдението

Свиха 4000 лв. при обир във Враца (ДОПЪЛНЕНА) | StandartNews.com

Въоръжени мъже с маски нахлуха снощи в касов център във Враца и заплашиха двете касиерки с нож. Взели са около 4000 лв. Нападението е извършено малко след 19 часа и то след като залата напуснали две клиентки.

Въоръжен обир е станал в сряда вечерта във Враца. Маскирани бандити са ограбили клон на "Изипей" в ж.к. "Дъбника", съобщава Bulnews.

Двама маскирани нападатели заплашили двете касиерки с ножове и по непотвърдена засега информация отмъкнали между 4000 и 5000 лева. Уплашените служителки веднага подали сигнал на телефон 112.

Цялата полиция в града е на крак. Криминалистите преглеждат записите от видеонаблюдението. Градът е напълно блокиран с цел да бъдат заловени извършителите.

„В 19.13 часа нахлуват двама маскирани, заплашват едната касиерка с нож и искат парите. 3988 лв. липсват от касата. 4 охранителни камери са ги заснели”, споделя собственикът на офиса Ивайло Иванов пред Нова телевизия.

Появиха се спекулации, че касиерките са съучастници в обира, тъй като не оказват съпротивление на крадците. Собственикът категорично отрече подобни твърдения.

„Касиерките са инструктирани, ако се случи такова нещо, да пазят здравето си и живота си. Така са инструктирани при започване на работа. И двете са доста разстроени. Едната дойде на работа, изглежда недоспала и изморена. Имаше много голям полицейски ресурс. Полицаи работиха тук до късно снощи. Предполагам, че ще ги заловят, не ми приличат на професионални крадци”, смята Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай