Полицията в Стара Загора на крак, какво се случи

Ето ги и сигналите

Полицията в Стара Загора на крак, какво се случи | StandartNews.com

В 15:25 ч. в четвъртък в Първо РУ-Стара Загора е получено съобщение за кражба от апартамент в града след като е разбита входната врата. На място е установено, че деянието е извършено за времето 09:00ч. - 15:00ч. По данни на потърпевшите са откраднати 200 лв.

В 19:20ч. във Второ РУ-Стара Загора е получен сигнал за друг обир в апартамент. Чрез използване на неустановено техническо средство, е отключена входната врата на жилището и е отнета метална каса, съдържаща законно притежаван пистолет с два пълнителя, без патрони, сребърни накити и 300 лв. Местопроизшествието е посетено от полицейски екип. Оръжието е обявено за издирване. Образувано е досъдебно производство.

В четвъртък следобед отново във Второ РУ е получено съобщение от 39-годишен мъж, че е бил обран в магазин в Стара Загора на 30 октомври. Открадната му е мъжка чанта, съдържаща паспорт, СУМПС, 80 лева, мобилен телефон, три кредитни карти, една дебитна карта и карта за пътуване в градския транспорт.

Мъжка чанта е открадната след строшено стъкло на автомобил, паркиран в областния град. На място е изпратен полицейски екип. По данни на потърпевшите в нея имало два секретни ключа за врата. Другите отнети вещи са в процес на установяване.

Във вчерашния ден в РУ-Чирпан е получено съобщение за кражба от магазин в с.Горно Белево. На място е установено, че е изкъртена метална решетка на прозорец и е проникнато в помещението и е извършена кражба на три мобилни телефона, 20 кутии цигари и хранителни продукти. И по този случай е образувано досъдебно производство.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай