Понеделник,

Майката на Дарина: той ни тормози и в съда

От: Редактор -
158
Майката на Дарина: той ни тормози и в съда
A
A
A

Майката на Дарина Министерска не вярва, че обвиненият за убийството на дъщеря ѝ и внучката ѝ Никол се разкайва за стореното. Самият Викторио твърдеше това в съда днес, където стана ясно, че прокуратурата иска доживотен затвор без замяна.

В края на октомври 2018 г. Дарина беше намерена убита, а часове след това полицията откри мъжа, с който тя е живеела, край София. Той бил прострелял и 12-месечното си момиченце, а след това опита да се самоубие.

"Ако съжаляваше, щеше ли да се обажда на мъжа ми по телефона и да го заплашва? Щеше ли да ни заплашва на всяко едно съдебно заседание?", попита риторично Ваня Министерска.

На въпрос дали телефонният тормоз продължава, тя каза пред Dir.bg: "Освен тези две обаждания, оттогава не е звънял. Но заплахите са директно в съда, по време на съдебните заседания". 

Семейството не знае докъде е стигнала полицията по разследването за оскверняването на гроба на майката и малкото момиче.

Ваня Министерска благодари и на медиите за това, че отразяват случая, тъй като според нея това е много важна подкрепа за семейство й.

"Частното обвинение" обърна това дело на цирк. Мога да отделя цял ден за лъжите им", обяви подсъдимият за двойното убийство.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com