Скандалният Мангъров прави революция! Решението

Децата му влизат в новия бизнес

Скандалният Мангъров прави революция! Решението | StandartNews.com

Големият борец срещу световната заблуда, че имало коронавирус доц. Атанас Мангъров е регистрирал нова фирма, като има намерение да отвори „Медицински център Мангърови“.

Както подсказва името, доцентът е привлякъл в синовете си – близнаците Христо и Илия, които също са доктори. Христо Мангъров е дерматолог след специализация в медицинския институт на МВР – София, а научните му интереси са насочени в областта на венерологията и ранната диагностика на предавани по полов път болести. Брат му Илия пък е наследил едната от двете специалности на своя баща – педиатрията.

Д-р Илия Мангъров е посочил във визитката си, че е специалист в проследяване на преждевременно родени деца, а научните му интереси са в областта на неонатологията, ваксинопрофилактиката, детските и инфекциозните болести. Те се ползват с добра репутация в лекарските среди.

Според плановете на татко им, след отварянето на поликлиниката, Христо и Илия трябва да прехвърлят там своята практика. Двамата са и управители на фирмата, от чието име ще работи центърът.

Освен близнаците в „Медицински център Мангърови“ се предвижда да има и още поне десет кабинета с различни специалисти, покриващи почти всички области в медицината. Естествено, в центъра на целия проект е поставен доц. Атанас Мангъров, на чиято слава като лекар с доста алтернативни методи се разчита да привлича тълпи пациенти. Както и да се направи обективен тест, колко глупаци живеят в София например.

Самият той усърдно се грижи да подържа скандалната си слава. В своя фейсбук профил Мангъров всекидневно продължава да публикува всевъзможни алтернативни мнения и новини относно конспирацията Ковид-19.

Да припомним, че Мангъров е парламентарен съветник на „Възраждане“, чиито фенове са известни със склонността си да залитат по алтернативните лечения. Като пиенето на белина за профилактика на Ковид-19 като универсално лекарство за всички болести, които официалната медицина твърди, че са нелечими, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Алекс
преди 4 месеца

Този Мангъров баща е един циничен човек, не бих казала доктор. Дойде по съвет на мой познат, у дoма на майка преди 2 години и за 20 минути завлече 300 лева от беден, пенсионерски дом. Измери и сатурацията, каза, че всичко е наред и без капка свян осребри времето си за огромна сума от болна пенсионерка. Тя след няколко дни почина от ковид естествено. Не го препоръчвам на никого, защото това е сребролюбец, а не доктор.

Откажи
Христо
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи