Нова мода! Ваксина в офиса

Медицински екипи обикалят фирмите в София

Нова мода! Ваксина в офиса | StandartNews.com

Ваксината срещу Ковид-19 вече може да бъде поставена и в офиса. Мобилни екипи тръгват по офисите. Инициативата е на Столична общена.

Първата фирма, която бе ваксинирана на място, е компания, която произвежда у нас чипове и сензори за автомобилната индустрия.

С логистичната помощ на дирекция "Аварийна помощ и превенция", медицински екип от 24 ДКЦ посети на място фирмата и имунизира срещу COVID-19 всички желаещи. Поставени бяха ваксини според личните предпочитания на хората. Тези, които избраха еднодозовата ваксина "Янсен" получиха веднага и европейски сертификат, съобщиха от кметството.

Сред заявилите да ползват предложената от СО услуга вече са много от компаниите в Бизнес парка в София, централата на ЧЕЗ България, както и Столичният автотранспорт. На всяко от тези места, в определения ден екипи от общинските ДКЦ-та ще посещават на място фирмите и ще ваксинират хората срещу коронавирус.

На сайта на Контактния център на Столична община https://call.sofia.bg/ е публикувано заявление, което управителите на фирмите могат да попълнят, за да заявят, че желаят ваксинационен екип да ги посети на място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай