Понеделник,

Нова мода! Ваксина в офиса

От: СТАНДАРТ -
262
Нова мода! Ваксина в офиса
A
A
A

Ваксината срещу Ковид-19 вече може да бъде поставена и в офиса. Мобилни екипи тръгват по офисите. Инициативата е на Столична общена.

Първата фирма, която бе ваксинирана на място, е компания, която произвежда у нас чипове и сензори за автомобилната индустрия.

С логистичната помощ на дирекция "Аварийна помощ и превенция", медицински екип от 24 ДКЦ посети на място фирмата и имунизира срещу COVID-19 всички желаещи. Поставени бяха ваксини според личните предпочитания на хората. Тези, които избраха еднодозовата ваксина "Янсен" получиха веднага и европейски сертификат, съобщиха от кметството.

Сред заявилите да ползват предложената от СО услуга вече са много от компаниите в Бизнес парка в София, централата на ЧЕЗ България, както и Столичният автотранспорт. На всяко от тези места, в определения ден екипи от общинските ДКЦ-та ще посещават на място фирмите и ще ваксинират хората срещу коронавирус.

На сайта на Контактния център на Столична община https://call.sofia.bg/ е публикувано заявление, което управителите на фирмите могат да попълнят, за да заявят, че желаят ваксинационен екип да ги посети на място.


Всички новини от категория Заразата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com