Топ 7 джаджи за релакс в офиса (галерия)

Топ 7 джаджи за релакс в офиса (галерия) | StandartNews.com

Проучване на американския Everest College показва, че близо 83% от хората по света страдат от стрес на работното си място. Доста тревожна цифра, като се има предвид, че нивото на безработица продължава устойчиво да пада.Специалистите твърдят, че стресът в офиса е особено силен, когато служителят е нов или има нужда от помощ при справянето със служебните си задължения. За да си спестите неприятности и да не бъдете възприемани като неспособни или мързеливи, от Complex предлагат няколко джаджи, които ще ви помогнат да релаксирате в офиса.

1. Възглавница

Дори кратка дрямка през деня може да повиши умствените способности и ефективността. Така че, когато духът и жизнеността ви са под пределните граници, използвайте възглавницата Ostrich Pillow, изработена от бамбукови влакна, и се презаредете с нови сили. Цена - $18,40.

2. Безжична писалка

Ако се чувствате отегчени на поредната среща в офиса, използвайте интелигентната писалка Livescribe Sky. Тя може да се свързва директно с таблети чрез wi-fi, да пренася записки и чертежи от хартиения носител директно в дигитален формат, да записва аудио сесии и безжично да изпраща информацията в личната ви Evernote сметка. Цена - $250.

3. Камера за чист въздух

Тази джаджа може да намали стреса и да ви осигури по-чист въздух на правилното място в офиса. Камерата Air Purifier Spy Cam следи и регистрира къде има движение в помещението и точно там пречиства въздуха. Цена - $400.

4. Боксова круша за бюро

Тя ще ви помогне да освободите натрупалата се агресия и негативна енергия. Не е хубаво да изливате яда си върху околните, а по-добре да го направите върху крушата. Цена - $17.

5. Домашно кино за iPad

Собствениците на iPad имат голям късмет с преносимата система високоговорители на Belkin. Джаджата ви позволява да се облегнете и да се насладите на любимата си музика или видео в офиса. Само внимавайте за шефа. Цена - $200.

6. Мозъчен масажор

Тази джаджа работи много добре въпреки странния си вид и може да облекчи всички напрежения в главата ви. Може да се превключва между 8 нива на интензивност, като същевременно се подобряват циркулацията на кръвта, обмяната на веществата и паметта. Цена - $40.

7. USB хладилник

фото 22g

Понякога всичко, от което се нуждаем за повдигане на тонуса, е охладена напитка. Този USB хладилник може да ви помогне през горещите дни в офиса. Цена - $26.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай