Сряда,

Марияна Николова гласува машинно

От: Стандарт -
186
Марияна Николова гласува машинно
A
A
A

Марияна Николова упражни правото си на глас машинно в 73 СОУ „Вл. Граматик“, София. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на туризма.

"Гласувах за модерна България, в която спокойно да живеят и да се развиват децата ни. За нас винаги е било важно и ще продължи да бъде приоритет образованието, здравеопазването и икономическия растеж. Добрата и успешна работа се вижда в период на криза и ние доказахме, че можем да се справяме с трудностите", коментира Марияна Николова.

Тя сподели още, че е запозната с проблемите както на местната власт и бизнеса у нас, така и с предизвикателствата, пред които всеки ден се изправят българите.

"Всяка наша стъпка е с цел да подсигурим по-добро утре. Дори в период на пандемия нито един сектор не бе забравен. Напротив, направихме всичко възможно, за да подпомогнем фирмите и хората, които най-силно усетиха ефектите от коронакирзата. И нашите планове са и занапред да работим, както с мисъл за бизнеса и икономиката, така и за разработване и прилага на социални мерки, в полза на обществото", уточни още тя.

И призова хората да изразят свободно своя вот и да бъдат сигурни, че са осигурени всички условия, съгласно противоепидемичните изисквания, за да се гарантират животът и здравето на всички участващи в изборния процес. Тя уточни, че с всички отговорни институции се осъществява координация и контрол в тази посока


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com