Понеделник,

Елена Пешева, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Детски надбавки за всички деца

От: СТАНДАРТ -
277
Елена Пешева, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Детски надбавки за всички деца
A
A
A

Детските надбавки трябва да бъдат за всички деца, независимо от доходите на родителите, а самите надбавки трябва спешно да бъдат увеличени поне двойно. Това заяви Елена Пешева, водач на листата в Сливен на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ пред Нова телевизия. Пешева припомни, че партия ВОЛЯ е внасяла това предложение в 44-ия парламент, а в следващия се надява на по-голяма подкрепа, за да стане факт. 

„Няма да се откажем от политиките за децата и за семействата. Те ще бъдат наш приоритет и в 46-ото Народно събрание. Категорични сме, че за да се пребори демографската криза трябва да се подпомагане образованата раждаемост – семействата над 18-годишна възраст и с минимум средно образование да получават финансова подкрепа от 2000 лева при раждане на първо дете, 5000 лева – за второ дете, 10 000 лева – за трето“, каза още Елена Пешева, която бе депутат от ВОЛЯ в 44-ия парламент.

Според БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ лекарствата за учениците до 18-годишна възраст и за пенсионерите над 65-годишна възраст трябва да са безплатни, цените на горивата – справедливи, а държавната верига бензиностанции трябва да стане реалност. „Надявам се, че хората видяха какво стана в най-краткия и скандален парламент и с т.нар. партии на промяната – от близо 60 законопроекта, приеха само този, който увеличава избирателните секции в чужбина. Сега в Турция те вече ще бъдат 121, заради което оттам се очакват над 100 000 избиратели да гласуват. Надявам се, хората да не пропускат шанса си да гласуват доверие на тези политици, които не подменят обещанията си и са го доказали“, категорична е Елена Пешева. 


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com