Удариха съветник с бутилка в главата

Удариха съветник с бутилка в главата | StandartNews.com

Благоевград. Общинският съветник от групата на ГЕРБ в Гоце Делчев инж. Ангел Тунчев пострада при инцидент в неврокопската дискотека "DOPE", станал късно снощи. Това съобщи информационният сайт infomreja. Тунчев е с два шева на главата, с разбита глава е и младеж от хаджидимовското село Копривлен. Те са потърсили помощ в МБАЛ "Иван Скендеров", където са били прегледани от д-р Иван Канелов.

 

Двамата са станали жертва на агресивна компания от солидно почерпени младежи, които си позволили да ги замерят с чаши и бутилки.

 

"Бях тръгнал до тоалетната и нещо тежко ме удари по главата. След мен падна на земята и момчето, с което се разминавахме в този момент, то също бе ударено с нещо по главата. По-късно разбрах, че са ме уцелили със стъклена бутилка от кока-кола. След като не можах да спра кръвта, потърсих медицинска помощ", обясни общинският съветник Ангел Тунчев, който уточни, че не е бил бит или удрян умишлено от пияните младежи.

 

"Няма арестувани за снощния инцидент в дискотека "DOPE". Няма данни за побой или меле, както и за нарушаване на обществения ред, с което да е смущавано спокойствието на клиентите. Всичко се е случило за секунди. До момента няма и постъпили жалби от двамата пострадали", съобщиха от полицията в Гоце Делчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай