Снегорин предизвика катастрофа край Сандански

Снегорин предизвика катастрофа край Сандански | StandartNews.com

Благоевград. Водач на снегорин „ДАФ" отне предимство на лек автомобил и предизвика катастрофа на изхода на град Сандански. ПТП-то е станало около 14:55 часа в четвъртък на главен път Е-79, на около 2 км от населеното място в посока Благоевград.

Снегоринът, шофиран от 55-годишния И.К. от село Марикостиново, тръгнал на заден ход и отнел предимството на лек автомобил „Фиат Брава", управляван от 49-годишния В.С. от Петрич. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, с леки телесни повреди, са пострадали водачът на колата и неговият спътник – 34-годишният Щ.С. от Петрич.

След извършения им медицински преглед пострадалите са освободени за домашно лечение.

Пиян каруцар се катурна от талигата

Благоевград. Пийнал порядъчно каруцар загуби равновесие е падна от каруцата си. Инцидентът станал в Благоевград в четвъртък около 16:40 часа. 33-годишният благоевградчанин А.О. се прибирал към дома си, но преди това се почерпил с алкохол. Изведнъж конят се подплашил и тръгнал да тегли по-бързо каруцата. Мъжът не успял да се задържи на седалката и паднал на пътното платно. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ -Благоевград с охлузни рани на десния крак и с комоцио, няма опасност за живота му. Пробата за алкохол в кръвта му е отчела наличие на 1,50 промила в издишания въздух.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай