Смърт и кръв на пътя край Бяла Слатина

Два трупа, мъж и майка на две деца са в кома при зверски катастрофи

Смърт и кръв на пътя край Бяла Слатина | StandartNews.com

Враца. Две зверски катастрофи край Бяла Слатина завършиха със смъртта на двама младежи. Техен приятел и майка на две малки деца са в кома в интензивното отделение на врачанската болница.

Жената въртяла волана на "Опел Астра" и се забила в крайпътно дърво по пътя от Бяла Слатина към съседното село Попица в късния съботен следобед. Вероятно синът и дъщеря й, които се возели на задната седалка са отклонили с нещо вниманието й и тя загубила контрол над колата, коментират от КАТ.

Младата майка бере душа в реанимацията с тежка черепно-мозъчна травма и обезобразено лице. Момченцето и момиченцето пък са в детското отделение, но за живота им няма опасност. Колата е на хармоника, а щетите се изчисляват на 3000 лева.

Две семейства и родата им в най-близкото до Бяла Слатина село Търнак вече са в траур, а трето очаква най-лошото. Такава е трагичната развръзка след жестоката катастрофа в края на селото в събота. По неизяснени все още причини пак в крайпътно дърво се е врязал "Сеат Ибиза". Младежът, който е карал колата и приятелят му на задната седалка са загинали на място. Младият мъж, който се возел до шофьора е в изключително тежко състояние. Той е в кома с размазан череп, мозъчен оток и контузия на белия дроб. Автомобилът вече е купчина смачкана ламарина.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай