Пребиха до смърт мъж след запой

Пребиха до смърт мъж след запой | StandartNews.com

Варна. Пиянска свада завърши с убийство. Поне такава е първоначалната версия, по която работи полицията във Варна. 44-годишен мъж е намерен мъртъв до заведението "Бамбо" в ж.к. "Младост" в морската столица. Сигнал за човек в безпомощно състояние е постъпил в нощта на събота срещу, а смъртта е установена от екип на "Спешна помощ".


Направената съдебно-медицинска експертиза установява, че причина за смъртта на мъжа е мозъчна травма, получена в резултат, най-вероятно, на як побой в главата, нанесен от неизвестен извършител. Най-вероятно става въпрос за битова пиянска саморазправа.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Окръжна прокуратура. За установяване на извършителя са започнати незабавни оперативно – издирвателни действия с участието на служители от Трето РУП и сектор „Противодействие на криминалната престъпност" - ОДМВР – Варна.

Процесуално следствените действия продължават, разпитани са голям брой лица, има конкретни насоки за установяване на извършителя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай