Конкурс за млади фотографи в Благоевград

Конкурс за млади фотографи в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Талантливи млади фотографи ще покажат красотата на Благоевград през обектива на своя фотоапарат. Вече започна подаването на снимки в конкурса „Благоевград през погледа на младия фотограф". До 20 юни професионалисти и любители ще могат да изпращат фотоси в три категории на електронен адрес : [email protected].

Снимките трябва да с добро качество. Ученици и студенти ще се конкурират за красивите гледки, които градът разкрива в категорията „Пейзаж". В категориите „Портрет" и „Репортаж" ще трябва да покажат умения и въображение. Целта на конкурса е да се покаже красотата на Благоевград и неговите жители. На 22 юни ще бъдат селектирани най-интересните снимки и ще бъдат подредени в обща изложба. Официалното награждаване на победителите ще се състои на 25 юни. Постъпилите снимки ще бъдат селектирани от жури.

Ще бъдат връчени три награди за първо, второ и трето място, плакети и награди за „Най-малък участник", „Цялостно участие в конкурса" и „Най-харесвана снимка във фейсбук", където също ще бъдат публикувани фотосите в специално създадена страницa. Регламентът не допуска снимки, които не са декларирани, че са авторски. Един участник не може да вземе повече от една награда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай