Кмет отчита къде отиват парите на данъкоплатците

Кмет отчита къде отиват парите на данъкоплатците | StandartNews.com

Стара Загора. Тазгодишните съобщения за дължимите местни налози на Старозагорската община са придружени с необичайно обръщение на кмета Живко Тодоров към данъкоплатците. На гърба на известията е публикуван своебразен отчет-обръщение на старозагорския градоначалник под заглавие „Къде отиват вашите пари?".

 

„Осигурихме безпретятствена реализация на спечелените европейски проекти за 200 млн. лв, имаме най-модерния в страната покрит пазар в центъра на града, радва се на обновен Античен форум, нова многофункционална спортна зала, обновена атлетическа писта на градския стадион", посочва кметът част от дългия списък значими обекти, финансирани с пари на данъкоплатците. В началото на новата данъчна кампания той отправя призив към гражданите да подкрепят общинската администрация за събиране на повече приходи в местната хазна и по-натъшното развитие на Стара Загора.

 

От общинската администрация добавят, че от началото на март ще бъде отворен още една данъчна каса за обслужване на живеещите в най-големия старозагорски квартал - „Железник". Всеки четвъртък пък паричният салон „Център" ще работи с удължено работно време до 18,30 ч.

 

Както всяка година до 30 април гражданите ще могат да заплатят пълния годишен размер на задълженията си с 5% отстъпка. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай