Камили са атракция в Албена за месец

Камили са атракция в Албена за месец | StandartNews.com

Албена. До края на август една от атракциите, които директно могат да бъдат видени по уличите в Албена са камили в компанията на понита, съобщиха от рекламния отдел на курорта. Поводът за пребиваването на екзотичните животни в комплекса е новият акцент в културния календар на курорта - гостуването на цирк "Тангра" с директор Свилен Кехайов.

След плажа гостите на курорта могат да се насладят на напълно обновената програма, в която има включени джигитовка на коне в изпълнение на шестима възпитаници на Московското цирково училище, въздушна акробатика, шоу на илюзионисти, дресура на гълъби и кученца, коне и понита, както и четирите камили, които се радват на голяма популярност и могат да бъдат видяни в множество филми и реклами, реализирани в България.

Клоунът Марин, който също е завършил Московското цирково училище, ще накара както най-големите, така и най-малките да се смеят от сърце. Спектаклите са двучасови, като децата до 3 г. могат да ги гледат безплатно. Билетът за малчуганите над 3 години е 10 лв., а за възрастни – 20 лв. След Албена цирк "Тангра" вдига шатрата и заминава за Турция и Русия, където има представления.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай