Дядо се преби с мотор в Петрич

Дядо се преби с мотор в Петрич | StandartNews.com

Петрич. Пенсионер бере душа в петричката болница, след като загуби контрол над управлението на мотора си и се потроши. 76-годишният петричанин пострадал тежко около 10:00 часа в понеделник на улица "Иван Апостолов" в южния град.

Възрастният мъж шофирал мотоциклет „Кимко", но паднал на пътното платно, вследствие на което получил черепно-мозъчна травма. Пострадалият е настанен в МБАЛ „Рокфелер", има реална опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Камион, лека кола и пешеходка в сблъсък на Е-79

Тир се заби в лек автомобил, а от удара колата удари пресичаща пътното платно пешеходка и я потроши. Инцидентът станал около 09,00 часа в понеделник на главен път Е-79 в Кресна. 44-годишният шофьор на „Фолксваген Голф" А.С. от Петрич спрял, за да пропусне движещата се по пешеходна пътека 62-годишна Л.И. В този момент върху колата отзад връхлетял товарен автомобил „Рено Мовано", шофирано от 63-годишния Н.Р. от петричкоото село Михнево. Камионът се движел с несъобразена с пътните условия скорост и не спазил необходимото безопасно разстояние от возилото пред него. От удара спрелият фолксваген отскочил напред и блъснал пешеходката. Жената е настанена за лечение в МБАЛ „Свети Врач" – Сандански, няма опасност за живота й. Леко ранени са били и возещите се на задната седалка в лекия автомобил две деца - на 12 и 15 години. След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай