Два пътни инцидента в Сливен

Два пътни инцидента в Сливен | StandartNews.com

Сливен. Пътен инцидент, при който са пострадали двама мъже, е станал тази сутрин на АМ"Тракия", съобщиха от полицията в града под сините камъни. На 266 км. от магистралата, в района на град Сливен, лек автомобил „Ровър" е претърпял пътно произшествие.

Съобщението е получено в 8,45 часа от тел.112. По първоначални данни след спукване на гума автомобилът се е ударил в предпазната ограда на магистралата. В автомобила са пътували четирима мъже. От произшествието са пострадали двама от пътниците, возещи се на задната седалка. Пострадалите са от град Пловдив и двамата на 34 години. Те са откарани в МБАЛ-Сливен. Единият е в тежко състояние с опасност за живота, другият е с леки наранявания. По случая е образувано досъдебно производство, казаха от полицията.

В друг инцидент, 61-годишен шофьор е бил премазан от тир, който ремонтирал в Балкана над Сливен. Има опасност за живота на пациента, казаха от областната болница в града под сините камъни.

Инцидентът е станал малко след 19 часа на 10 юли между балканските села Бяла и Стара река. След като е получено съобщение на телефон 112 на място е изпратен полицейски екип, съобщиха от МВР-Сливен.

Пристигналите полицаи установяват, че 61-годишен мъж от Сливен, водач на товарен автомобил влекач "Скания", е пострадал, докато е извършвал ремонт под автомобила. Тирът потеглил и притиснал мъжа, като му причинява сериозни наранявания. Пострадалият е откаран в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. Пациентът е с черепно-мозъчна травма, травми на корем, таз и крайници. Настанен е в отделението по реанимация с опасност за живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай