33-годишен балчиклия бере душа след пиянска свада

33-годишен балчиклия бере душа след пиянска свада  | StandartNews.com

33-годишен жител на Балчик с инициали И. Г. е опериран по спешност във варненската болница „Св. Анна" и е с опасност за живота, след като е бил наръган с кухненски нощ, съобщиха от полицията.

Сигналът за тежкия инцидент бил подаден в събота малко след 16 часа на тел. 112. Заявено било, че мъж е с прободна рана и има нужда от спешна помощ. Линейка в Балчик е взела пострадалия, като по време на транспортирането му към болницата в Добрич състоянието му се влошило и това наложило транспортирането му до болницата във Варна. Направените вече там прегледи и данни от скенер, показали, че И. Г. е с две прободни рани в областта на гръдния кош и поставената му от медиците диагноза е Хемопневмоторакс (наличие на кръв и въздух в гръдния кош). По спешност той е бил опериран, като след операция е в съзнание, контактен, но все още с опасност за живота.

Служителите на реда в хода на предприетите от тях действия установили, че В.П. на 32 години, С.С. – на 26 г., К.К. – на 30 г., и пострадалият и.г., всички от Балчик, в обедните часове на съботния ден седнали да се черпят, но след като употребили значително количество алкохол между тях възникнал скандал и С.С. наръгал с кухненски нож И.Г. в областта на лява част на гръдния кош. След деянието С.С. побегнал в неизвестна неизвестна посока, като взел и ножа със себе си.

От полицията заявяват, че са предприети всички мерки за установяването и задържането на С.С. и той е обявен за общодържавно издирване, защото към момента се укрива. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай