20-годишен загина в центъра на Вършец

20-годишен загина в центъра на Вършец | StandartNews.com

Монтана. 20-годишен младеж загина призори във вторник в центъра на Вършец, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. Трима приятели се качили в автомобил опел-вектра, управляван от 19-годишния Л.Е. При движение с висока скорост шофьорът загубил управлението на колата и се ударил в дърво от тротоара на улица „Република". Возещият се в дясно до шофьора И.С. издъхнал на място. Шофьорът и 21-годишният И.К. са закарани в болницата на Монтана с опасност за живота им.

След катастрофата е установено, че 19-годишният шофьор е неправоспособен. Ударът бил толкова силен, че части от автомобила и предмети отвътре се разпилели на 30 метра от мястото на катастрофата. Накрая и ударът се оказал силен, че трябвало да дойдат спасители от Монтана да срежат ламарините, за да извадят двамата все още живи.

Тримата младежи са от ромския квартал „Изгрев" на Вършец. През нощта те играли в казиното в града и били спечелили 700 лв. Вероятно ще се окаже, че са употребили и алкохол, но кръвните проби още не са готови, допълниха от областната полиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай