Понеделник,

Слух, че кралското бебе е момиче

От: Failed to load user -
2420
Слух, че кралското бебе е момиче
A
A
A

Лондон. Цяла Великобритания и целият свят стават все по-нетърпеливи в очакване на кралското бебе.
Днес обаче в двора е особено нервно. Защото Камила Паркър-Боулс, мащехата на Уилям и Хари, полива още една година към възрастта си. Доста от британските медии твърдят, че Кейт ще роди именно в сряда. Почитателите на принцеса Даяна се молят снаха й да издържи до полунощ, за да спести неприятното съвпадение. "Всички ние очакваме радостното телефонно позвъняване", заяви Камила по време на посещение на детски хоспис в град Сейнт Остел в графство Корнуъл. "Надяваме се до края на седмицата Той или Тя да се появи на бял свят", добави херцогинята на Корнуъл. Тя вече има пет внуци, а сега ще стане доведена баба на бебето.

"Момиче е", заяви вчера вуйчото на Кейт, макар то още да не се е родило и никой да не знае пола. Гари Голдсмит е черната овца в семейство Мидълтън. 48-годишният татуиран бизнесмен е брат на Карол, майката на Кейт и Пипа. Той е убеден, че най-чаканото дете тези дни ще е от нежния пол и нищо не може да го убеди в обратното. Така Уилям и Кейт ще напишат нова страница от кралската история, защото ще е първото първородно момиче, което ще бъде кралица. "Няма съмнение, че в двореца знаят какъв е полът, но го скриха от всички. Кейт и мъжът й са много модерна двойка. Сигурен съм, че таткото ще участва толкова в отглеждането, колкото и майката. Те променят нравите сред аристократите. А малкото им момиченце направо ще преобърне консерваторите в двора", радва се още отсега Гари.

Известен като "вуйчо Джи" и като "краля на забавлението", Голдсмит се е женил четири пъти. През 2009 г. той изложи много сериозно племенницата си, която вече беше гадже на Уилям. Тогава го хванаха да смърка кокаин и да говори свободно за това колко са евтини бразилските проститутки. Репортери му направиха номер, но въпреки това той беше поканен на сватбата две години по-късно. В момента пише книга за отношенията с известната си племенница. Като черната овца на семейството, го канят постоянно в телевизионни предавания, но той отказва. "Всеки мисли най-лошото. Хората виждат татуировките ми, четат разни неща и ме приемат за ужасен хитрец. Убедени са, че това е моят образ. Аз съм изключително горд със семейството си, невероятно близък съм с всеки от тях. Няма нищо в биографията и кариерата ми, което да ме накара да се срамувам", коментира той пред "Мирър". И добавя: "Сам станах бизнесмен. Никой не ми е помагал, за да стигна до позицията, в която съм. Постигнах всичко чрез усилена работа. Не съм използвач. Идеята, че съм напаст за кралското семейство, е пълна глупост. Не бих могъл да съм по-горд - сестра ми Карол и зет ми Майк отгледаха три прекрасни деца." От семейството Гари е най-близък с 26-годишния Джеймс, брата на Кейт.

Гари вече обмисля подаръците за бебето. Преди дни харесал огромен рокерски слон за около 70 хиляди паунда, но за Кейт ще търси нещо по-лично. Високата цена на слончето не го изплашила - Гари се фука с 30 милиона паунда в банковите си сметки, натрупани от инвестиции и консултантка дейност. Преди три години обаче бил на крачка от фалита.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията