Шеф на ЦСКА влиза във "ВИП Брадър"

Шеф на ЦСКА влиза във "ВИП Брадър" | StandartNews.com

София. Бившият шампион по бокс и шеф на ЦСКА Калоян Стоянов влиза във "ВИП Брадър", който започва на 16 септември, научи "Стандарт". Той се прочу за последно, след като беше арестуван за заплахи срещу треньора на "червените" Стойчо Младенов. Калоян Боксьора работи в момента за "Титан" и води една от буйните фракции в агитката на ЦСКА. Интересното е, че учи теология в Шуменския университет.

Между съзвездието, което ще влезе във ВИП къщата, ще има и една непопулярна личност. За място там ще се борят 6-ма души, които 2 седмици от 10 сутринта до 22 ч ще бъдат в специално изградена Стъклена къща, разположена в "Парадайс център" на бул. "Черни Връх". Така всеки, който пожелае, може да отиде и да погледа през витрините с какво се занимават брадърите. Сред шестимата има мъж, чийто баща е египтянин, а майка му е българка. Там влиза и професионалната боркиня Лена Кавасян, която, въпреки че е арменка по националност, е родена в Сирия и там все още има близки. Сред брадърите ще има и хомосексуалист, красавица, религиозен мъж и охранител.

Шоуто ще започне утре на живо в предаването "Здравей България" по Нова телевизия, което ще е удължено по време. След първата седмица 3-ма от участниците ще трябва да напуснат къщата, но кои ще са те, ще зависи от зрителите. След това преминалите през ситото ще бъдат посещавани всеки ден от една звезда, която след това ще е във "ВИП Брадър". Така на 13 септември ще стане ясен и съквартирантът, който ще се присъедини към известните в Къщата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай