Путин се бие със зомбита в нова видео игра

Путин се бие със зомбита в нова видео игра | StandartNews.com

Москва. Орда от зомбита, последователи на зъл култ начело с Распутин, атакуват пресконференция в опит да убият президента Владимир Путин в нова игра за мобилни телефон с участието на президента.

С помощта на американски помощник, алкохолизираният и агресивен Майк, политикът води битки с безкрайното множество зомбита с остроумие, стил и химикалка, предаде Moscow Times.

Играта се очаква да бъде пусната около Хелоуин тази година. "Ролята пасва на стоманeniq руски президент като ръкавица", заяви белгийският разработчик на играта пред РИА Новости .

"Путин е този труден образ човек и не се страхува да си цапа ръцете", каза Смийтс в телефонно интервю. "Той ловува, той язди, той стреля. Лидерът трябва да бъде силен, и по мое мнение Путин е единственият световен лидер, който наистина отговаря на този образ."

В играта, Путин държи пресконференция, за да поиска западен модел за пазара и производството на видео игри в Русия. Армия от зомбита атакува и убива всеки, освен президента и един американски експерт на видео игри.

Диалогът на играта е изцяло базиран на неща, които руският президент е казал в реалния живот.

След като Путин намушква зомби с писалка, той казва: "Върни ми писалката!" - нещо, което каза на олигарха Олег Дерипаска през 2009 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай