Принц Хари се сгодява

Щастливката е 24-годишната манекенка Кресида Бонас

Принц Хари се сгодява | StandartNews.com

Лондон. 28-годишният принц Хари планира да предложи ръката и сърцето си на приятелката си Кресида Бонас до края на годината. Той се среща с 24-годишната манекенка от юли миналата година.

Третият наследник на трона тогава бе забелязан да се гушка и целува с модела на марката Burberry след парти на премиерата на филма "Черният рицар: Възраждане". Връзката им стана много сериозна и двамата дори подготвят годеж, твърдят от в. "Мирър", като цитират кралски източници.

Принцът предизвика подобни слухове по-рано този месец, когато заведе Кресида на романтично африканско сафари. Там през 2010 г. брат му Уилям предложи брак на Кейт.

Източници разкриха, че неведнъж Хари е споделял колко специална е Кресида за него. Според британските медии дворецът Кенсингтън се подготвя да направи съобщение за годеж, а сватбата е планирана за пролетта.

Кресида, която наскоро завърши училище по музика и танци, избягва да попада често в обективите на фотографите. Тя е дъщеря на известния модел от 60-те Лейди Мери-Гай Джорджиана Лорна Курзон, която има четири брака зад гърба си и е дъщеря на рали състезателя от Втората световна война Ърл Хоу. Кресида доста прилича на бившата приятелка на Хари, Челси Дейви, с която той имаше 7-годишна връзка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай