Младоженци се вричат на летище

Младоженци се вричат на летище | StandartNews.com

Пловдив. Влюбени пловдивчани са избрали нетрадиционно място за сключване на брак. Двойката ще се врече на летище Пловдив, а за служителите на аеропорта това ще е първата сватбена церемония, на която ще станат свидетели.

Младоженците са заложили на символите, за да си пожелаят безоблачен брак. Сватбата им ще започне със символично чекиране на пътуването, което в техния случай е по дестинацията съвместен живот. Сватбените покани пък са направени досущ като самолетни билети. Двамата млади ще си направят и фотосесия на терминала, която ще символизира полета им към семейния живот. Скенерите на летището пък ще бъдат включени и двойката ще мине през тях като през проверка за скрити мисли.

Ръководството на летище „Пловдив" от своя страна е подготвило изненада за младите, но тя ще стане ясна по време на церемонията днес в 14 часа. „За самото летище това е положителна символика за функциите и значението, което има за хората – освен да пътуват, и да се събират", коментира директорът на аеропорта Дойчин Ангелов. Двойката младоженци са пловдивчаните Ваня Георгиева и Петър Стайков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай