Четвъртък,

Клуни с нов бас: До 55 оставам ерген

От: Failed to load user -
1081
Клуни с нов бас: До 55 оставам ерген
A
A
A

Джордж Клуни въстана окончателно срещу идеята за брака. Необяснимата му серия от зарязани красиви жени продължи, след като той скъса с екскечистката Стейси Киблър преди дни.

А вчера вечният ерген се обзаложи с холивудски звезди, че ще издържи поне още три години, без да мине под венчило. Това е N-тият поред бас на актьора. Още на 40 той се обзаложи с Никол Кидман, че няма да се ожени скоро, после вдигна границата до 50, а вече опря палец за нов залог до 55.

"Джордж буквално пощуря. Хвана се на бас с Том Круз, че ще издържи още три години. Обсъдиха и сума, чиято стойност не разбрах", издаде приятел на Клуни. Посребрелият в косата плейбой започна да получава и съвети за следващо гадже.

Според една от най-популярните холивудски сватовнички Пати Стенгър има една-единствена жена, подходяща за Джордж - неувяхващата секс бомба Джени Макарти, която дълги години беше гадже на Джим Кери.

"Макарти е същата като Клуни. Не иска деца. Не иска вече връзки. Иска приятно прекарване на времето. И двамата с Джордж остаряват еднакво красиво. Освен това тя е Скорпион, а той Телец, което е чудесна комбинация!", прогнозира сватовничката.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията