Как да очароваш любимата

Мъжете да изберат армагани според характера

Как да очароваш любимата  | StandartNews.com

Животът е по-лесен, ако жената е щастлива и доволна - това е закон още от времето на Адам и Ева. Затова господата да анализират внимателно възможните хитрини, с които ще очароват любимите и ще ги спечелят за своята кауза, каквато и да е тя. Идеалният подарък обикновено е строго индивидуален - и ако нямате конкретна идея какво би зарадвало половинката ви, може лесно да се ориентирате според нейния характер. Схемата, която ви предлагаме, подсказва на силния пол нетрадиционни възможности за изненади. Жената до вас трябва да разбере, че мислите за нея, че я познавате, че сте загрижен за удоволствията й и искате да направите живота й по-красив.

За парти фурия

Парти фуриите не ходят всяка вечер на купони, но винаги са готови за тях. Те са жени, които обичат да се забавляват, да експериментират, да се запознават с нови изживявания. Да угодите на техния вкус никак не е лесно, защото са капризни и никога не им е достатъчно. Което не означава, че не знаят какво искат, а просто искат много. Възможен идеален подарък би бил професионална фотосесия. Много фотографи предлагат подобна опция, която не е никак скъпа. Тази оферта говори "ти си красива и аз искам да те увековеча". Друг сполучлив армаган би бил курс по танци - танго или салса. Последният е дар за двама ви - тя ще има нужда от кавалер. Пътешествието също е за вас като дует - този тип жени оценяват по достойнство билети за самолет към стойностна дестинация. Не е задължително да я водите на острови в Тихия океан. Един воаяж, примерно, до Малта или до Майорка, е напълно достъпен за средностатистическите ви финансови възможности по Коледа или Нова година. Затова пък насладата ще бъде неописуема - исторически забележителности, средна температура на въздуха плюс 15 градуса, спокойно за разходка море.

За "Мис Суета"

Ако искате да изненадате дамата, която не излиза от дома си без грим и хармония между цветовете на обеците и обувките, има само едно правило - не пестете пари. Какво и да изберете, трябва да е скъпо. Изгората ви може и да изглежда трогната от ръчно надписан дървен бокал с любовно пожелание или от чаша с ваша снимка, но всъщност ще се зарадва най-вече на скъп парфюм, ръчно изработени кожени ръкавици или разкошен кашмирен шал. Вашето спасение е първият магазин на лукса, който се изпречи по пътя ви.

За работохоличка

Обикновено жената, които работи по 50-60 часа седмично, трудно успява да забрави деловите си ангажименти по празниците - още повече че телефонът й звъни непрекъснато. Най-често продължава да работи от вкъщи. Тя рядко има време за спорт. Така че никакви посредствени подаръци не може да я удовлетворят. Разбира се, винаги можете да я зарадвате със скъпо бижу. Но за същите пари осигурете ваучер за спа уикенд. Целодневните грижи за тялото и духа ще ви издигнат в нейните очи. А след като възстанови кондицията си след масажи с шоколад, мед, вулканични камъни, лъжици и тибетски ритуали, ще бъде особено благосклонна към вас.

За гурме ценителка

Не купувайте на гаджето си уред за варене на яйца, гофретник или машинка за навиване на сармички и банички. Нито пък сокоизстисквачка или ултрамодерен робот. Това са суперджаджи, които всяка запалена по готвенето дама иска да има, но не и когато ги получава като подарък за Коледа. Би било страхотно, ако я заведете на прекрасна гурме вечеря на изискано място. Това ще е скъпо удоволствие, което тя ще оцени. И най-важното - ще бъде споделено от двамата. Ако е любителка на виното, може да я изненадате със стелаж за еликсири. Обикновено те са скъпи, но се предлагат в толкова разновидности, че ще разкрасят всеки дом. Вино дегустация в някоя малка изба в Южна България също е чудесна идея. Тирбушон обаче не.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай