Хайвер от белуга за "Джамирокуай"

Хайвер от белуга за "Джамирокуай" | StandartNews.com

Джей Кей и колегите му от "Джамирокуай" не похапват какво да е и са поискали изискан кетъринг преди да излязат на сцената в "Арена Армеец" на 28 юни. За тях ще има неограничено количество хайвер от белуга и бяло вино. Оказва се, че еликсирът в менюто на британската група е издигнато в култ и ще присъства в изобилие, както за самите музиканти, така и за целия им екип. Наричаните "фънк гурута" ще разопаковат куфари в цели седем гримьорни. Фронтменът Джей Кей, известен ексцентрик, се отнася към шапките си с нестандартно внимание. Той настоява в бекстейдж зоната да бъде изградена специална стая за тях с точно определена температура. Певецът държи край него да има пресен джинджифил, с който да смазва гласните струни, преди да изскочи пред публиката.

Фен на джинджифиловата диета е и британската изпълнителка Джеси Джей. Тя излиза пак в "Арена Армеец", на следващата вечер, 29 юни, като част от "Симфоникс консертс". Певицата обаче стига до по-големи крайности и в менюто й има джинджифил под всякакви форми - консервиран, като чай, пресен, във вид на мюсли и като съставка в ароматизирана минерална вода. Джеси е известна с това, че не близва алкохол по здравословни причини и се тъпче с обезмаслено мляко, чай и сок от манго. Актуалната изпълнителка иска още огромни купи с ябълки, моркови, целина, банани, висококачествено грозде. Няма да откаже и на мезе, но предпочита само и единствено бяло пилешко месо и шунка.

Междувременно истерията по концертите на двете мегазвезди продължава. Организаторите припомнят, че от понеделник в продажба са 500 промоционални групови билети "семейство и приятели".

Станаха ясни и желанията на друга световна звезда - Патрисия Каас, която излиза утре в НДК, точно на празника на музиката. Тя ще представи проекта си "Каас пее Пиаф", с който в продължение на една година обикаля 30 държави, прави 100 концерта с над 300 000 души публика. Звездата пристига днес от Букурещ. В двучасовото шоу ще видим известния френски танцьор Кевин Мишел. Патрисия е помолила в гримьорната й да има свежи цветя и леки закуски. След концерта тя иска да посети ресторант с българска национална кухня.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай